Skip to main content

Ervaringen bij Kripa

Geen woorden maar daden. Dat is waar ik aan denk als ik aan de healings van Kripa terugdenk. Dat is voor mij hetzelfde als ‘niet geloven maar ervaren’. De ervaringen met Kripa waren voor mij heel bijzonder tot overweldigend verhelderend.

Met Kripa heb ik verscheidene keren meegemaakt dat zij tijdens de sessie met haar waarneming in een vrij kort tijdsbestek intuïtief reageerde met een eenvoudige handeling, die soms begeleid werd met enkele woorden of een mantra. Alle keren hadden deze handelingen een opmerkelijk resultaat: ‘Er gebeurde iets’. En dat was ook fysiek waarneembaar. Healing klinkt zo zachtaardig en toch is het dat (voor mij?) in de praktijk niet. Dat komt omdat het bij healing soms om het blootleggen van trauma’s gaat, en de daardoor opgeslagen energie vrij komt. Deze energie kan vrijkomen als pijnlijke herinneringen of ervaringen en die (emotionele) pijn wordt op dan dat moment herbeleefd. De slogan ‘no pain nog gain’ begrijp ik nu des te beter. Want het was voor mij heel verhelderend dus ik was er erg blij mee. En met een gevoel van vreugde, rust en berusting eindigden de sessies dan ook. (nb mijn verlangen was grote stappen zetten en daar kan best wel de heftigheid van mijn persoonlijke ervaringen uit voort komen; dat blijkt een keuze, je bepaalt zelf je weg!)

Wanneer je wilt groeien in zelfkennis en bewustzijnsgroei, dan ben je bij Kripa letterlijk in goede handen. Bij haar kun je veilig kleine of grote stappen maken wanneer je tot doel hebt jezelf goed te leren kennen. Haar naam betekent niet voor niets ‘de barmhartige’. Ik kan je haar van harte aanbevelen. Veel succes gewenst op jouw pad! Tammy

Tammy

Hoe bijzonder het is om een healing te ervaren kun je eigenlijk niet goed in woorden vangen, je moet het ondergaan.. ik maakte tijdens de healing op dat moment voor mijn gevoel bewust deel uit van het grotere geheel en ik voelde dat dingen kunnen veranderen door de oneindig liefdevolle aandacht die ze krijgen. Je wordt omgeven door alles dat groter is dan jou maar tegelijkertijd gaat het om jou. Echt heel bijzonder en zeer persoonlijk. Een life-changing ervaring! Ik gun het iedereen. Adrienne

Adrienne

Een behandeling bij Kripa is een prachtig cadeau geven aan jezelf!

Door onderliggende patronen te zien komt Chris snel tot de kern van waar je mee worstelt. Ze doet dit op een liefdevolle wijze waarbij je je veilig en gedragen voelt en Chris kan je als geen ander laten inzien wat er werkelijk speelt, waarom nu en hoe je dit mag oplossen.

Als ze gaat zingen, meestal een mantra, voel je dit op celniveau vibreren en voel je dat je diep van binnen weer een heling plaatsvindt.

Thuiskomen bij jezelf, dat is wat er gebeurt tijdens een healing van Chris.

Dank je wel Kripa! Laurie

Laurie

Lieve Chris,
Wat een fijne energie in jouw mooie praktijkruimte.
Ik heb jouw healinggave als zeer bijzonder en zuiver ervaren.
Jij werkt vanuit het hart!
Dankjewel Chris ♥

Hadewijch

Mijn ervaring met de healing is zo bijzonder geweest.
Ik merk dat ik stukken vanuit mijn lijf heb ontdekt die ik nog niet kende, je hebt mij meegenomen op een reis door mijn eigen fysieke lichaam. Ik heb me veel gefocust op mijn innerlijke reis en daardoor heb ik mijn lichaam af en toe verwaarloosd, maar wat heb jij dit weer mooi samen kunnen voegen.
Doordat jij zo open stond kon ook ik mij volledig open stellen en alles ontvangen, want wat is het binnengekomen.
Ook het zingen tijdens de healing was zo krachtig, en nog steeds haal ik daar veel kracht uit.
De liefde en rust die jij mee brengt in je healing was zo mooi om te mogen ervaren, dankjewel daarvoor .

Eva

Mijn ervaring bij Kripa was verlichtend in een hele mooie serene omgeving. De liefdevolle benadering en oprechtheid van Kripa is heel fijn om te ervaren.

Marietta