Skip to main content

Healing sessie bij Kripa

Levensenergie

Energie is de bron van het leven en in alles en iedereen aanwezig. In essentie is alles en iedereen perfect. Door gebeurtenissen in het leven wordt de levensenergie verstoord en raak je uit verbinding met je bron, je pure zijn.

Terug naar de bron

Kripa helpt je opnieuw in verbinding te komen met je bron. We hebben allemaal een pure kern, je oorspronkelijkheid. Door omstandigheden en ervaringen in je leven komen er laagjes over die kern en die maken dat we het contact met onszelf kwijtraken. We ontwikkelen overlevingsmechanismen, patronen en overtuigingen, waardoor we steeds verder verwijderd raken van onze bron, verder van wie we werkelijk zijn. Onze mechanismen belemmeren het zicht op het zelf. We raken meer en meer uit verbinding met de levensenergie. Hierdoor kunnen zich klachten op vele vlakken ontwikkelen.

The journey

Soms ontvangen we een glimp van onze bron en dat kan de aanleiding zijn om het contact te willen herstellen en te willen leven vanuit je pure zijn. In een sessie met Kripa worden blokkades die de toegang tot je bron belemmeren opgeruimd, waardoor de levensenergie weer kan gaan stromen en je weer in je kracht komt.

Dit is de journey to the source waarin laagje voor laagje afgepeld wordt en je weer in contact kunt komen met je bron, je pure zijn, met dat wie je werkelijk bent. In een sessie creƫert zij een healing veld, zij is als het ware de poort tot de healing energie. Wanneer beide aanwezig zijn in dat wat is, kan de client zich openen en wordt het zelfgenezend vermogen geactiveerd. Hierdoor kunnen blokkades opgeruimd worden en kan jouw bron weer actief en wakker worden, waardoor je weer kunt gaan leven vanuit je essentie, je oorspronkelijkheid. De levensenergie gaat weer stromen.

Kripa heeft haar eigen wijze van healing ontdekt tijdens haar opleiding. De woorden die zij spreekt, zijn woorden die spreken tot de ziel. Zij bevatten een helende kracht. Het hart begrijpt wat de woorden zeggen, ze geven een gevoel van thuiskomen in het zelf. Daarnaast zingt Kripa tijdens een sessie. Zang is de taal van het hart. Met het zingen van Kripa vindt een overdracht van energie plaats op hartsniveau. Dit is heel helend.