Skip to main content

Wie is Kripa

Ik ben Chris van Oosterwijk. Kripa is mijn spirituele naam die ik heb mogen ontvangen van mijn spiritueel leraar Sri Vasudeva. Kripa betekent: Grace, compassion en kindness en dat is waar ik voor sta binnen en buiten mijn healing praktijk.

Ooit ben ik als politieagent begonnen en heb binnen de politie vele functies mogen bekleden. Na afronding van mijn studie pedagogische en andragogische wetenschappen ben ik als wetenschappelijk onderzoeker binnen de politie gaan werken. Eind jaren negentig werd ik ziek, ik kon mijn ene been niet meer voor mijn andere krijgen, ik was uitgeput.

Natuurlijk had mijn lichaam mij regelmatig signalen gegeven, maar daar gaf ik geen gehoor aan. En zo raakte ik zelf totaal uit verbinding met de levensstroom. Daar begon mijn zoektocht, eerst in het medische circuit, daarna in het alternatieve circuit. Ik knapte niet echt op maar besloot mijn werk weer op te pakken. Dat heb ik een poosje volgehouden, maar ik ging weer onderuit.

Opnieuw overschreed ik al mijn grenzen en luisterde ik niet naar mijn lichaam. Ik was het contact met mijzelf kwijt, was op de buitenwereld gericht en niet verbonden met mijn bron. Mijn zoektocht ging verder en steeds meer besefte ik dat ik een reis naar binnen moest maken om werkelijk weer thuis te komen bij mezelf.

In 2006 ontmoette ik mijn spiritueel leraar en kreeg mijn journey to the source een verdieping. Laagje voor laagje heb ik mezelf (met hulp van anderen) afgepeld waardoor mijn ware Zelf weer kon gaan stralen en de levensenergie weer ging stromen.

Ik ben weggegaan bij de politie en ben als pedagoog met chronisch zieke kinderen gaan werken. Eerst voor een bedrijf, later voor mijzelf. Daarnaast volgde ik vele opleidingen, van bewegingspedagoog tot yogadocent tot en met Reiki. Tijdens mijn reis kwam ik in contact met Bianca Willemse, door haar sessies werd mijn eigen verlangen om mensen weer in contact te brengen met hun bron, met wie ze werkelijk zijn, wakker gemaakt.

Bij haar heb ik de opleiding tot healer en reader gevolgd.

In de opleiding heb ik de helende kracht van mijn stem ontdekt en is mijn eigen healing methode ontstaan. Tijdens mijn sessies spreek en zing ik tot de ziel van de client.